Christina Aguilera

Christina Aguilera

Britney Spears
Janet Jackson
Kirstie Alley
Jitka Čvančarová
6
Fotogalerie

Pryč s jo-jo efektem: Tyhle hvězdy s ním zatočily

Na světě je jen hrstka žen, které mají to štěstí, že se nepotřebují hlídat a pořád mají dobrou postavu. My ostatní musíme s kily navíc neustále bojovat. Týká se to i slavných žen, z nichž u některých jde o celoživotní a často prohranou válku. Které z nich občas jazýček vah neuhlídají?

Christina Aguilera

Když se drobounká blondýnka objevila na hudební scéně, miliony dívek chtěly být jako ona. Tehdy byla až přehnaně štíhlá a díky tanci se udržovala v kondici. S věkem ale začala nabírat kila a největší zátěží pro její kdysi perfektní postavu byla zejména dvě těhotenství, po kterých talentovaná zpěvačka ztloustla do nečekaných rozměrů.

Když si ke kilům navíc nechala udělat výrazný make-up a oblékla se do laciných šatiček, nebyl to moc hezký pohled. Zpěvačka na sobě ale nakonec zamakala, a i když už to asi nikdy nebude jako zamlada, udržuje se v kondici – musí ale dodržovat přísnou životosprávu.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 6

Britney Spears

Konkurentka Christiny Aguilery z let dávno minulých má za sebou bouřlivou minulost. Na rozdíl od Christiny měla Britney Spears plnější tvary už v mládí a musela se hlídat. Moc jí nepomohla ani narušená psychika, kdy to s ní šlo od rozvodu s prvním manželem Kevinem Federlinem z kopce.

Britney se víc než rodině věnovala divokým večírkům a alkoholu, prudce nabírala kila a nakonec to skončilo kolapsem, kdy si oholila hlavu a skončila v léčebně. Dnes už má opět postavičku jako lusk, i když drobným výkyvům na váze se sem tam neubrání.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 6

Janet Jackson

Janet Jackson měla štíhlou postavu v genech, a přesto se jí nepodařilo ji uhlídat. Zhruba v roce 2005 o sebe zpěvačka přestala pečovat a kila letěla nahoru. Janet si ale celkem včas uvědomila, že něco není v pořádku, a začala na sobě makat.

Díky tvrdému drilu, cvičení a správnému jídelníčku se ke své postavě vrátila, nyní ale opět není k poznání. Tentokrát za to ale může těhotenství v pokročilém věku. Bylo rizikové, a tak ho Janet celé proležela.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 6

Kirstie Alley

Herečka Kristie Alley, kterou si většina lidí pamatuje z americké trilogie Kdopak to mluví, bojovala s váhou odmalička. V mládí se její tvary ještě daly považovat za ženské, brzy ale herečka nabrala desítky kil. Snažila se zhubnout i během tréninku v americké verzi soutěže StarDance, což se jí částečně podařilo, brzy se ale opět vrátila na svá kila. S nimi bojuje celý život a pohledná žena z televizních obrazovek by se v ní hledala už jen velmi těžko.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 6

Jitka Čvančarová

Zlověstný jo-jo efekt se nevyhýbá ani českým hvězdám. Své o tom ví například herečka Jitka Čvančarová. Ta sice nikdy neměla postavu modelky, ale právě proto oslňovala svými plnými ženskými tvary stovky mužů. Porod dvou dětí se ale na její postavě podepsal a herečka pár kilo přibrala. Poté se však opět dostala do kondice, a i když nezhubla nijak dramaticky, úbytek váhy je znát a opět vypadá skvěle. Škoda jen, že svoji postavu často schovává pod neforemným a vrstveným oblečením, které její ženské postavě tak akorát přidává nechtěná kila navíc.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 6 / 6

Ivana Christová

První Miss Československa Ivana Christová byla v době svého zvolení královnou krásy samozřejmě štíhlá jako proutek. Dívčí postava jí ale nevydržela příliš dlouho a začal zdlouhavý boj o dokonalou figuru. Kvůli věčným dietám a pokusům zhubnout ale Christová svému tělu spíš ublížila. „Léta jsem si dávala dohromady imunitní systém a správné stravovací návyky. Kvůli tomu, že jsem se víc než deset let pořádně nenajedla, jsem prodělala několik kolapsů a operací,“ přiznala Christová, které navzdory plnoštíhlým křivkám i ve věku šestačtyřiceti let zůstal krásný obličej.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud