Rappeři se porvali kvůli Rihanně: Chris Brown skončil s rozbitou bradou

Rappeři se porvali kvůli Rihanně: Chris Brown skončil s rozbitou bradou

Americký zpěvák, tanečník a herec Chris Brown (23) utržil krvavý šrám na bradě, když ho zasáhla láhev hozená jedním z přátel rappera Drakea (25).

Bývalý přítel barbadoské popové hvězdy Rihanny byl láhví zasažen během rvačky, která se strhla mezi jeho doprovodem a přáteli kanadského rappera. K incidentu došlo v newyorském klubu WIP ve středu (13. června) večer a zraněno prý bylo celkem pět lidí.

Chris a Drake se nesnášejí už dlouho, a to kvůli Rihanně, s níž prý něco měl nejen Brown, ale i Drake. Brown se podle informací Fox News snažil neshody urovnat a Kanaďanovi poslal ke stolu láhev šampaňského. Ten mu ji vrátil se vzkazem: "S holkou, kterou miluješ, spím já, tak se s tím srovnej."

http://www.dama.cz/2012/6/rihannaD.jpg" /> Rapper Drake

To Chrise značně pobouřilo. Šel ke stolu svého rivala, ale ten nečekal a prý po něm hodil láhev. Pak se strhla obecná rvačka, která skončila, až když Drake vyklidil pole.

Americký rapper musel s ránou do nemocnice, kde mu ji zašili. Na Twitteru si pak postěžoval: "Jak má člověk vycházet se spratky, kteří házejí láhve jako holky…"

http://www.dama.cz/2012/6/rihannaD.jpg" /> Rapper Chris Brown, bývalý přítel Rihanny

Newyorská policie přijela na místo mezi čtvrtou a pátou ráno, ale ani jeden z aktérů incidentu se už v té době v klubu nenacházel. Nikdo nebyl zatčen a zdá se, že ani nebudou vznesena žádná obvinění.

ČTĚTE TAKÉ:
Pánská letní móda 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud