Remundová slavila čtyřicítku, máma Janžurová to rozjela po půlnoci

Remundová slavila čtyřicítku, máma Janžurová to rozjela po půlnoci

Herečka Sabina Remundová oslavila v pátek 18. května v Divadle Kalich čtyřicátiny. Po představení komedie Na mělčině dostala ještě na jevišti za bouřlivého aplausu diváků fůru kytek a také pořádný narozeninový dort.

Ten si pak za pomoci kolegů, Mirka Vladyky, Báry Munzarové a maminky Ivy Janžurové, přetransportovala ke konzumaci do zdejšího divadelního klubu, kde propuklo všeobecné veselí.

Popřát jubilantce dorazil i kamarád, herec Jiří Lábus. "Mám tak trošku slzy na krajíčku a jsem moc šťastná. Po několika letech, kdy jsem se starala jen o rodinu, mi Kalich dal šanci opět stanout na jevišti a za to upřímně děkuji. Je to paráda, každé představení si užívám a stejně tak si užiji i tyhle narozeniny," řekla Korzu Sabina.

Jedlo se, popíjelo se vínko a veselilo do půlnoci. Přesně, když se datum lámalo, zvedla se Iva Janžurová a vzala si slovo. "Dcera Sabina se narodila osmnáctého května, já o den později, devatenáctého. Sice jsme každá samozřejmě úplně jiný ročník, ale to je jedno. Do dnešní půlnoci má nárok slavit dcera, teď přebírám narozeninové žezlo já a slaví se na moji počest.

A kolik mi je let? No přeci sedmnáct. Tedy čtete-li rok mého narození pozpátku, a to stojí určitě za skleničku červeného," s úsměvem sdělila Iva Janžurová a dala tak pokyn k pokračování zdařilého narozeninového mejdanu.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud