Renátě Czadernové začaly vadit čočky, musela na operaci!

Renátě Czadernové začaly vadit čočky, musela na operaci!

Renáta Czadernová (23), moderátorka odpoledních Televizních novin na Nově a Vicemiss ČR roku 2006, je se svým působením na televizní obrazovce spokojená. O to více ji těší, že dosud nezaznamenala žádný negativní ohlas ze strany diváků. Lidé ji přitom velmi často oslovují i na ulici.

Renáta Czadernová přiznává, že ji to docela překvapuje, snaží se být nenápadná, na nějaké převádění a upoutávání pozornosti ke své osobě si vůbec nepotrpí. Normálně se ani moc nemaluje, aby si její pleť odpočinula od pravidelného líčení na obrazovku.

"Používám vlastně jen řasenku, extravagantní oblečení mě moc neláká, ani na večírky nijak často nechodím," prozrazuje Korzu Renáta.

Ale hned dodává, že šedá myška rozhodně není. Co se umělého vylepšení týče, jediné, co si dopřála, byla operace očí, kterou nedávno prodělala. "Čočky mi začaly vadit, takhle je to lepší," pochvaluje si Renáta.

Renáta není ani terčem bulvárních plátků. Její soukromí je vlastně nezajímavé. Už tři roky chodí se svým přítelem, kameramanem Davidem, a klape jim to. "Lidé mi často píší, sem tam se objeví i nějaké pozvání na rande, ale to já neberu vážně. Zatím všechny zprávy od diváků byly pozitivní, tak snad to nezakřikneme, mě moje práce moc baví," říká půvabná dlouhovlasá moderátorka, která by se i v budoucnu chtěla věnovat novinářské a moderátorské práci.

"Modeling mě vůbec neláká, modelkou jsem nikdy být nechtěla. Myslím si, že v médiích je spousty práce, která by mě bavila. Takže nemám obavy, že bych si něco zajímavého nenašla, kdybych v televizi skončila. Nakonec, kdysi jsem pracovala v Ostravě jako redaktorka a moc mě to bavilo," tvrdí Czadernová.

Doporučujeme

Články odjinud