Richard Gere (63) má stále velmi silné sexuální touhy | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Richard Gere (63) má stále velmi silné sexuální touhy

Třiašedesátiletý Richard Gere má prý stále velmi silné sexuální touhy a v tomto ohledu ještě plně nedozrál. Ačkoli se snaží vybíjet jen v manželství s Carey Lowellovou, bojí se, že příliš mnoho sexuální energie vydává pouze při souloži. Středem jeho života je totiž buddhismus a ten podle něj učí, že sexuální touha a její naplňování způsobují utrpení.

„Buddhismus je středem mého života. Je ve všem a všude. Myslím, že člověk nemusí být buddhista, aby to pochopil. Já se hodně zajímám o sekulární etiku, co máme všichni společného. Co je dobré? Co je štěstí? Čím jsme povinni sami sobě?“ svěřil Richard o vlastní životní filozofii v interview pro britský list The Guardian.

S dvaapadesátiletou manželkou Carey má dvanáctiletého syna Homera. Dodnes má hollywoodský idol silné sexuální touhy a většinu z nich ventiluje právě v manželství s ní. Hodně této energie by rád ale přeměnil v tvůrčí záměry.

„Ovšem tam jsem se ještě nedostal. Člověk nechce přijít o tuto energii, ale v určitém věku má člověk tolik energie, že je tím ovládán, když to nemáte pod kontrolou, pak je to jistým způsobem špatné. Na to se musíme zaměřit. Jak můžu využít touhu takovým způsobem, na který budu hrdý na konci svého života? Je tady cesta a způsob, ale musí se na tom pracovat. V budoucnosti se k tomu dopracuju,“ dodal Gere.

Doporučujeme

Články odjinud