Rihanna dává znovu šanci násilníkovi Brownovi

Rihanna dává znovu šanci násilníkovi Brownovi

Na novém singlu barbadoské krásky Rihanny (23) se objeví i její bývalý přítel Chris Brown (22). A není to jediný náznak jejich smíření. V roce 2009 byl v předvečer předávání cen Grammy Brown zadržen a obviněn z fyzického napadení Rihanny.

Byl odsouzen k nucené práci a poté měl soudní zákaz přiblížení se k bývalé přítelkyni. Teď se zdá, že zpěvačka bývalému příteli odpustila. Nejenže přišla na stejný valentýnský večírek, ale zdá se, že ho přizvala k práci na rozšířené verzi písně Birthday Cake. Jde o singl z jejího zatím posledního alba Talk That Talk.

Produkční firma Da Internz nedávno spekulace potvrdila, když její zástupce řekl MTV News: "Ano, bude to fantastické. Bude to singl, který otřese světem."

Poté, co se před pár dny vynořily první zprávy o spolupráci, Rihanna napsala na svůj Twitter: "Ať si říkají, co chtějí, stejně si budu dělat co chci... Žádná bolest netrvá navěky."

Brownův zástupce sdělil reportérům listu Life and Style: "Chris a Rihanna jsou zase přáteli."

Lze jen doufat, že výsledky tohoto sblížení budou pouze pozitivní. Chris je znám tím, že je sice talentovaný, ale má značně výbušnou povahu.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Nejkrásnější svatby roku 2011

ČTĚTE TAKÉ:
Zpěvačka Adele si odnesla 5 cen Grammy, ocenění ji dojala k slzám

Doporučujeme

Články odjinud