Robbie Williams skočil ze střechy studia, zranil si záda

Robbie Williams skočil ze střechy studia, zranil si záda

Anglický zpěvák Robbie Williams (37) se předváděl a schválně seskočil ze střechy svého nahrávacího studia. Při dopadu se ale zranil a to navíc ve velmi nevhodnou dobu. Robbie se totiž potřebuje rychle dostat do formy před nadcházejícím charitativním fotbalovým utkáním.

Bývalý zpěvák skupiny Take That má podle údajů listu The Sun vést tým Anglie proti týmu "zbytku světa", jehož kapitánem bude herec Michael Sheen. Williams se teď bojí, že jeho šance při utkání, které by se mělo konat 27. května v Manchesteru, jsou dosti mizivé. Na svůj Twitter napsal:

"Bedlivě tě sleduji, Michaeli Sheene! Než s tebou skončím, budeš si připadat, že máš obě nohy levé. Ale nutno říci, že si napřed musím dát do pořádku záda. Před týdnem jsem skočil ze střechy studia, abych zjistil, jestli to ještě pořád zvládnu... A evidentně mi to už nejde. Poučil jsem se."

Autor hitu Angels je iniciátorem realitní show Soccer Aid, která se koná pravidelně od roku 2006 a klade si za cíl získávat peníze pro UNICEF.

Nedávno však přišel s dalším nápadem, který se také ujal. Navrhl pro své fanoušky stránku s internetovým pokerem. Teď přiznává, že ho hra začala zcela pohlcovat, ale líbí se mu navazovat kontakt s fanoušky. Na svůj blog napsal:

"FunPoker je neuvěřitelně zábavný. Spousta vtipkování. Opravdu se s vámi kolikrát směji nahlas. Skoro nic jiného nedělám. Díky Bohu, že teď nic nenahrávám, protože bych se moc daleko nedostal. Vždycky jsem si s vámi chtěl zahrát. Před nějakým časem jsem navrhoval backgammon, ale tohle je opravdu perfektní."

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Na péči o stárnoucí rodiče se dobře připravte předem

ČTĚTE TAKÉ:
Padesátnice Madonna je kus!

Doporučujeme

Články odjinud