Robert Downey hraje Iron Mana i doma, štve tím ženu

Robert Downey hraje Iron Mana i doma, štve tím ženu

Robert Downey Jr. (47) častokrát zůstává v roli Tonyho Starka, hrdiny filmů Iron Man, i po natáčení. Jeho ženu Susan to otravuje. Downey se role bohatého vynálezce a superhrdiny ujal již ve dvou filmech Iron Man a znovu si ji zopakoval ve snímku Avengers.

Podobně jako již dříve se mu ale stává, že filmová role se v době natáčení začne prolínat s jeho soukromým životem. Jeho žena Susan byla v poslední době zděšena, když si uvědomila, že se manžel začíná doma chovat podobně suverénně a drze jako sukničkář Stark.

Přesto však přiznala, že jí to přišlo svým způsobem sexy. "Z jeho rolí je Stark moje nejméně oblíbená postava, do které se převtěluje. Je pak trochu drzejší, ale i přitažlivější," dodala Susan v rozhovoru pro Entertainment Tonight.

Robert k tomu dodal: "Když hraji Sherlocka Holmese, říká mi: ´Když se tě na něco ptám, je mi většinou rovnou jasné, že máš odpověď na tuto i jakoukoliv další otázku, protože jsi přeci Sherlock.´ A když jsem Tony, pro změnu se zase trochu víc naparuji."

Downey navíc ve středu večer (11. dubna) dorazil na hollywoodskou premiéru filmu Avengers v luxusním autě Tonyho Starka. Ačkoliv vůz stojí devět milionů dolarů (cca 169 milionů Kč), řídil ho suverénně sám.

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Pan Božský ze Sexu ve městě se tajně oženil

ČTĚTE TAKÉ:
Lásky z filmového plátna v realitě

Doporučujeme

Články odjinud