5
Fotogalerie

Robert Pattinson měl děs ze sexu s Kristen Stewart

Anglický krasavec Robert Pattinson (25) přiznal, že měl pořádně nahnáno, když měl filmovat milostnou scénu s Kristen Stewart(21), která je ve skutečném životě jeho přítelkyní.

Šlo o scénu ve filmu Stmívání: Úsvit, část I.

A hlavní problém byl prý v tom, že se měla natáčet v opravdu komplikované situaci. Šlo o chvíli, v níž pár zničí postel, na které dovádí. Herec podle serveru Contactmusic.com přiznává, že ho od milostných myšlenek značně odváděl fakt, že pořád čekal na signál, kdy to bouchne.

"Nikdy předtím jsem netočil milostnou scénu, která by byla tak trochu strašidelná. Pořád jsem se bál, že na nás nejspíš něco spadne. Byl tam celý kaskadérský tým, tři chlapi. Uložili výbušniny a nainstalovali všechno možné, a to všechno leželo pod postelí. Celou dobu jsem na ně jen koukal a čekal na signál," zavzpomínal Pattinson.

Také dodal, že svou americkou přítelkyni Kristen vzal do Anglie již několikrát, ale tu pořád znovu překvapuje, kolik lidí na ostrovech chodí na oběd do hospody. Avšak líbí se jí to.

Robert také dodává, že ani jemu samotnému zatím není jasné, kde je vlastně doma: "Ve Spojeném království trávím pravděpodobně více času, než v Los Angeles. Ale kvůli práci cestuji tolik, že zatím vůbec netuším, kde se vlastně naplno zabydlím."

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Ženy a porno

ČTĚTE TAKÉ:
Problémy v ložnici? I s pivním břichem či malými ňadry lze prožít báječný sex

Doporučujeme

Články odjinud