Robert Pattinson: "Nemůžu si v New Yorku vrznout, jsem moc slavný!"

Robert Pattinson: "Nemůžu si v New Yorku vrznout, jsem moc slavný!"

Robert Pattinson si stěžuje na svůj sexuální život. Seběvědomý krasavec původem z Anglie, který se proslavil v upířím snímku Twilight, si v baru Nur Khan's Rose stěžoval svému příteli, že ženy jsou od chvíle, co je slavný, příliš nesmělé na to, aby se s ním daly do řeči.

"Robert řekl svému příteli, který je také z Velké Británie, ‚Nemůžu si v New Yorku zaš.' Ten mu na to odseknul: ‚I slepý s britským akcentem by se tady nastartoval.' To Roberta úplně dostalo," uvedl nejmenovaný zdroj deníku New York Daily News.

Nicméně Pattinsonův večer se brzy obrátil k lepšímu, když s ním na baru začala flirtovat záhadná brunetka.

"Ta žena se k němu doslova lísala. Nakonec si nacpal své pivo do kapsy a než odešel, slíbil svému příteli, že se vrátí i se skalpem,"doplnil zdroj, který toho byl svědkem rozhovoru.

Není to poprvé, co si ve svých dvaadvaceti letech Robert stěžuje, že ho ženy ignorují.

Už dříve se nechal slyšet: "Kdybych před rokem oslovil nějakou dívku, neměla by zájem. Nikdy jsem neměl povahu, která by odpovídala sex symbolu." Přesto Robert jako filmový upír Edward Cullen přitahuje mezi celebritami velké množství obdivovatelek. I Paris Hiltonová se nedávno přiznala, že se do něj zbláznila a byla údajně rozhodnutá získat jeho city během okázalého oscarového večírku, který proběhl minulý měsíc.

trailer k filmu Stmívání

Doporučujeme

Články odjinud