Rocková babička Tina Turner se bude vdávat. O ruku ji požádal o šestnáct let mladší přítel | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Rocková babička Tina Turner se bude vdávat. O ruku ji požádal o šestnáct let mladší přítel

Rockpopová legenda Tina Turner se ve třiasedmdesáti letech rozhodla přijmout nabídku k sňatku. O ruku ji požádal její dlouholetý životní a pracovní partner Erwin Bach (57). Hudebního producenta si hodlá vzít u Curyšského jezera, kde spolu od devadesátých let žijí. Tina dokonce požádala o švýcarský pas a letos v lednu se vzdala amerického občanství.

Švýcarský deník Der Blick uvádí, že na svatbě mají vařit šéfkuchaři Rico Zandonella a Horst Petermann, které Tina velmi ráda navštěvuje v restauraci Rico‘s Kunststuben.

Mluvčí třiasedmdesátileté zpěvačky zprávu o svatbě nepotvrdil, ale ani nepopřel. Uvedl prosté a diplomatické: „No comment.“

Tina byla vdaná pouze jednou a to za soulovou hvězdu Ika Turnera, jehož si brala v roce 1962 a jenž jí na počátku kariéry výrazně pomohl prosadit se v showbyznysu. Ačkoli byli pár pracovně úspěšný, v soukromí žili bouřlivě a výjimkou u nich doma nebylo ani fyzické násilí. Po šestnácti letech se dvojice rozvedla, a když Turner zemřel, Tina mu na pohřeb nepřišla. Bacha potkala v roce 1985, v Curychu společně žijí už více než patnáct let.

Klepněte pro větší obrázek

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud