Roman Vojtek: "Na své svatbě se budu blýskat!"

Roman Vojtek: "Na své svatbě se budu blýskat!"

Roman Vojtek (37), herec, zpěvák a vítěz druhého kola StarDance, se připravuje na svatbu. Ožení se třetího července se svou dlouholetou přítelkyní, produkční Terezou Janoušovou (29). Už ví, jaké bude mít šaty.

Roman Vojtek se svou nastávající Terezou Janoušovou

"Oblek mi vybrala nevěsta. Ani nevím, jakou vlastně má barvu, vím jen, že je poněkud blýskavý," svěřuje se Korzu Vojtek.

Roman Vojtek se svou nastávající Terezou Janoušovou

Nevěsta své šaty neviděla. Ale budou rozhodně cizokrajné. "Má sestra, která žije v Bolívii, jí přiveze dvoje svatební šaty a Tereza si jedny z nich vybere. Takže nás čeká ještě překvapení," dodává Roman. Svatební cesta je už pečlivě připravená: "Pojedeme napříč Spojenými státy, bude to velký poznávací zájezd, takže se na tento svatební výlet moc těšíme."

Ženichovi tak nezbývá než přát, aby vše přežil ve zdraví. Před časem totiž Vojtek prodělal operaci kolena a noha ho dlouho zlobila. Nedávno upadl ve sklepě své vily a pohmoždil si kotník.

"Dlouhou dobu jsem nohu rehabilitoval a cvičil s ní. Dala se dohromady, na kotník musím být ještě opatrný, ale už je to dobré," tvrdí.

Stal se z něj model Vojtek se kromě svých rolí na muzikálových scénách a natáčení televizních seriálů Ulice a Vyprávěj poprvé v životě představil i v roli modela. Předváděl módní hity nového obchodu Hugo Boss v centru Prahy.

"Je to moje první zkušenost předvádět oblečení na přehlídce. Musel jsem se kvůli tomu opálit, abych lépe vypadal, a především chodit, jako by se nechumelilo. A ono na horách zrovna v tu chvíli i chumelilo. Předstíral jsem, že mě noha nebolí, a lidé mi tleskali," vzpomíná Vojtek.

Doporučujeme

Články odjinud