S dětmi si teď dám pauzu, slibuje Andrea Vránová-Kloboučková

S dětmi si teď dám pauzu, slibuje Andrea Vránová-Kloboučková

Modelka, vicemiss 2001 a cvičitelka pilates Andrea Vránová-Kloboučková (30) v minulosti tvrdila, že chce větší rodinu a tedy alespoň tři děti. Teď se ale už vyjadřuje trošku opatrněji.

"Je pravda, že jsem to říkala. Na tom se ale vůbec nic nezměnilo. Mám dvě děti, Aničku a Jáchyma, ovšem teď si chci dát chvilku pauzičku. Starám se o rodinu, předcvičuji, snažím se pomáhat kamarádce, která velmi vážně onemocněla, a pozvolna se vracím i k modelingu. S tím jsem sice nepřestala, ale musela ho omezit, teď bych se ráda alespoň na čas na přehlídková mola vrátit," vysvětlila Andrea Korzu.

Jak potvrdila, ani manžel Jan nemá proti jejím plánům výhrady. Do budoucna ale prý s třetím potomkem oba určitě počítají. "Zda to bude za dva, tři nebo pět let, není vůbec důležité. Hlavní je to, že ještě jednoho potomka chceme," dodala Andrea.

K tradičním denním povinnostem ovšem přibyla další. Musí se chystat na štědrovečerní hostinu. "To je fakt, letos se nás sejde u stolu deset až dvanáct, takže to bude honička napéci a navařit. Ovšem to mne neděsí. Kolem kuchyně se točím ráda," podotkla Kloboučková.

ČTĚTE TAKÉ:
Maxová chce mít ze syna lékaře, on ale touží po herectví

ČTĚTE TAKÉ:
Lejla Abbasová porodila Michaelu Kocábovi syna!

Doporučujeme

Články odjinud