Salma Hayek šokuje: Vyrůstala jsem s tygry!

Salma Hayek šokuje: Vyrůstala jsem s tygry!

Většina dětí se spokojí s kočkou či psem. Herečka Salma Hayek měla také čtyřnohého kamaráda, když byla malá. Rodiče jí ale pořídili rovnou tygry. Ten nejoblíbenější se jmenoval Rambo a hollywoodská hvězda si s ním bez obav hrávala. Než dospěla, žili a zemřeli vedle ní hned tři velké pruhované šelmy.

Rambo se jmenoval po hlavním hrdinovi filmů Sylvestera Stalloneho. Salma před ním měla ještě další dva tygry.

„Jeden tygr se zachytil v klimatizaci a zemřel. Jedno roztomilé koťátko začalo být agresivní a muselo jít z domu. Můj třetí tygr, Rambo, tygr mého života, byl jako panenka. Tři roky jsme si spolu doma hráli. Nemůžu vám říct, jak zemřel. Je to příliš rozčilující,“ svěřila Hayeková listu New York Post.

Salma je dnes matkou pětileté Valentiny, již má s manželem Françoisem-Henrim Pinaultem. Chovu neobvyklých zvířat se věnovala většinu života. A klidně přizná, že jejich osudy nebyly zrovna růžové.

„Než jsem měla dítě, zvířata byla můj život. Spala jsem se čtyřmi psy v posteli. Dvě opice žily v otevřené kleci a jedna z nich vždycky utekla. Nakonec ji sežrala kočka. Druhá zemřela na nešťastnou lásku,“ dodala Hayeková.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud