Sámer Issa: "Moderátor ze mě nebude, chci do muzikálu!"

Sámer Issa: "Moderátor ze mě nebude, chci do muzikálu!"

Zpěvák Sámer Issa (23) si poprvé v životě vyzkoušel, jaké to je moderovat. V pražském Divadle Hybernia se zhostil role moderátora tiskové konference k prvnímu slovenskému hip hopovému muzikálu Příběh ulice. Ten bude mít v Česku premiéru začátkem června. Po moderování si Sámer stačil říct o roli.

"V životě jsem už dostal spoustu nabídek do muzikálů a filmů. Žádná mě ale zatím natolik neoslovila, abych jí věřil a tudíž ji chtěl dělat. Muzikál Příběh ulice je ale reálný pohled na život mladých lidí, navíc nadčasový příběh Romea a Julie z tohoto muzikálu dělá pro mě neskutečně zajímavý projekt," svěřil se Korzu Issa.

A vzápětí přiznal, že kdyby mu byla nabídnuta role v Příběhu ulice, konečně by nadšeně kývl. "Samozřejmě bych řekl ano. Kdybych neměl zájem, ani bych tady nebyl," usmíval se lišácky Issa a pomrkával na producenta.

Ačkoli Issa sám přiznává, že není skutečný hip hoper, o roli by stál. Hip hop je mu blízký jako hudební styl i jako kultura.

"Mám rád hip hopovou hudbu a rád ji dělám, baví mě její specifická rytmika. Nicméně nežiji tím a hip hoper nejsem. O roli v Příběhu ulice bych stál především proto, že hip hop jako styl je v Česku stále nedoceněný. Byl bych rád, kdyby to tento muzikál změnil a já bych mohl být u toho," zasnil se zpěvák.

Doporučujeme

Články odjinud