Sandra Nováková má novou lásku

Sandra Nováková má novou lásku

S nápadem na charitativní kalendář, ve kterém by byly zachyceny osobnosti televize Nova společně s pejsky, přišla herečka Patricie Solaříková. Jednou z osobností byla i Sandra Nováková, která se při focení zamilovala na první pohled...

Sehnat pejsky pro dvacet čtyři osobností nebylo jednoduché a tak se Patricie obrátila na soukromý depozit Dogpoint pro opuštěné a týrané psy. Ti pak vyhlásili psí mobilizaci a požadovaný počet pejsků na focení rádi zajistili.

Sandru Novákovou v pátek při focení okouzlila štěněcí slečna Bambi, která je kříženec všech kříženců. „Hned jsem začala přemýšlet, že bych si ráda pořídila malého pejska. O jeho pořízení vlastně dumáme s přítelem už dva roky. Zavolala jsem tedy Honzovi, poslala mu fotku, ten ani neváhal. A kdyby k adopci nebylo nutné papírování nejraději bych jí hned odvezla,“ řekla Sandra.

„V pátek jsme fotili, v sobotu jsem musela zkoušet v divadle a už jsme byli napnutí a natěšení na neděli. První cesta vedla do obchodu s psími potřebami, koupili jsme vodítko, pelíšek, obleček i hračky. Pak už jsme s přítelem vyrazili vyzvednout Bambi z jejího dočasného depozitu v Dogpointu. Podepsala jsem darovací smlouvu, kde jsem byla seznámena například s tím, že je fenka očipovaná. Také musím alespoň 1x do roka zaslat fotky jak se jí daří. V jejím očkovacím průkaze sice ještě nebylo vyplněné jméno, ale nám se její původní líbí. Takže Bambi neboli Bambule má u nás nový domov,“ to jsou první slova nové psí mámy Sandry Novákové.

Výtěžek z prodeje kalendáře bude věnován na podporu psím útulkům.

Doporučujeme

Články odjinud