10
Fotogalerie

Šeredy, které okouzlily svět: Slavné krásky v dětství a teď

Někdo se krásný narodí, jiný do krásy vyroste. A to je přesně případ těchto slavných hereček. Ačkoliv v dětství platily za ošklivá káčátka, nyní jsou z nich úspěšné ženy, z jejichž krásy se mužům i ženám tají dech. Když se podíváte na jejich fotografie z dětství, nikdy byste neřekly, že z nich budou tak okouzlující ženy.

Chudinka s brýlemi

Když se Julia Roberts v roce 1990 objevila v hlavní roli filmu Pretty Woman coby prostitutka, která prožije Popelčin sen a v závěru získá srdce movitého muže, učarovala svými zrzavými kudrnami, laním pohledem a velkými rty tisícům mužů. Od té doby se jí nabídky na filmové role jen hrnuly. Nikdo netušil, že v dětství nosila Julia Roberts brýle a rovnátka!

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 10

Tváře jako křeček

Zooey Deschanel, tmavovlasá kráska s nebesky modrýma očima a nevinným vzezřením, kterou znáte ze seriálu Nová holka nebo z filmů Lemra líná či 500 dní se Summer, často bývá kvůli neuvěřitelné podobě srovnávána s Katy Perry. Ačkoliv si Zooey Deschanel slušně vedla i na modelingovém poli a dodnes se objevuje v kampaních nejrůznějších značek, v dětství prošla obdobím, kdy měla tvářičky naducané jako křeček.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 10

Nos jako skoba

Herečka Megan Fox je už několik let idolem milionů mužů, kteří o ní tajně sní. Má až neuvěřitelně souměrnou tvář a dokonalé tělo, a to i přesto, že má za sebou již tři porody. Když se ale podíváte na fotografii z dětství, zjistíte, že Megan v mládí ani zdaleka nebyla taková krasavice. Spekuluje se o tom, že má za sebou plastiku nosu, herečka ale tuto informaci nepotvrdila.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 10

Ošklivé káčátko

Taylor Swift je v současnosti jedna z nejlépe placených hereček světa. Své příznivce si získává díky hudbě, ale i pro svoji přirozenost a smysl pro humor, který projevuje především na sociálních sítích, kde je velmi aktivní. Štíhlá blonďatá kráska si ale také prošla obdobím, kdy se za ní asi kluci moc neotáčeli.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 10

Oškubaná slepice

Se svým dokonalým vzhledem a vzezřením panenky Barbie je January Jones ideální pro ztvárnění role Betty Draperové v seriálu Šílenci z Manhattanu, kde hraje dokonalou paničku v domácnosti v období 50. let minulého století. V dětství ale January vypadala spíš jako oškubaný chlapec než budoucí kráska.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 6 / 10

Do sexbomby měla daleko

Zpěvačka Katy Perry stejně jako její skoro dvojnice Zooey Deschanel dostává muže na kolena díky svým výrazně modrým očím, které v kombinaci s tmavými vlasy o to víc vyniknou, ale také bujným dekoltem. V minulosti ale byla Katy blondýnka a do dokonalé sexbomby měla také daleko.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 7 / 10

Nevýrazná holčička

Je jí teprve 26 let a už má Jennifer Lawrence na kontě dva Oscary. Prvního získala ve svých dvaceti letech za roli ve filmu Do morku kostí, a stala se tak nejmladší držitelkou Oscara v historii, druhého vyhrála o dva roky později za ztvárnění postavy Tiffany ve snímku Terapie láskou. Kdo by v jejím dětství čekal, že z nevýrazné holčičky se stane uznávanou herečkou a idolem mužů?

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 8 / 10

Zoubky s rovnátky

Emma Stone si svoji podobu celkem zachovala, rozkvetla ale do krásy. Sympatická pihatá zrzka je v posledních letech na roztrhání a momentálně exceluje na stříbrných plátnech již podruhé po boku Ryana Goslinga ve snímku La La Land, který má nominaci na Oscara. A sluší jí to čím dál víc!

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 9 / 10

Fanynka Harryho Pottera

Blonďatá Margot Robbie, která se nedávno zasnoubila, na svém kontě nemá příliš rolí, přesto už po ní touží tisíce mužů. Od doby, kdy byla obrýleným ošklivým káčátkem, které milovalo Harryho Pottera, uplynulo jen pár let a káčátko se proměnilo v krásnou labuť.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 10 / 10

Nevýrazná zrzka

Herečka Nicole Kidman stejně jako kdysi Julia Roberts poutala pozornost svými zrzavými kudrlinkami, na které ulovila i mužského idola Toma Cruise. Se slavným hercem už dávno není, mužům se ale líbí stále, a to i přesto, ze přirozenou zrzavou obarvila na blonďatou. A vypadá lépe než za mlada!

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud