45
Fotogalerie

Seriál Ulice: Drsné výhrůžky, nečekané setkání i vyřizování účtů

Další týden v Ulici bude opět plný dramat. Gábina otvírá nový salón, což se neobejde bez komplikací, Weber ztropí scénu ve škole, Filip se trápí první láskou a Anča zažije nečekané setkání. Kdo další ještě nebude klidně spát?

Krize mezi Gábinou a Alešem

Co je ve vztahu nejdůležitější? Právě na to nečekaně narazí Gábina a Aleš, kteří si procházejí těžkou zkouškou. Milují se, chtějí být spolu, přesto se začínají trochu míjet. Aleš má o vztahu svou jasnou představu, která se bohužel rozchází s realitou. Jako by Gábina o vážný vztah snad ani nestála, byť Aleše opakovaně ujišťuje o pravém opaku. Kde je problém? Zamilovaný a zásadový Aleš chce mnohem víc, než mu Gábina nyní může nabídnout… Jak si to Aleš představuje? A v čem všem bude pro Gábinu tento týden zlomový?

Podívejte se na fotky:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 5

Ančino setkání s Ladou

Vyrovnat se s tím, že muž, kterého miluje, má dítě s jinou, není pro Anču vůbec snadné. Na jaře, když se dozvěděla, že Jindra je těhotná právě s Bedřichem, to Anča odnesla naprostým zhroucením. Vše je pro ni o to bolestivější, že ona sama mít dítě s Bedřichem nemohla. Manželství se rozpadlo, Anča od Bedřicha odešla, aby ji to tolik nedrásalo. Jenže setkání s Bedřichovou nedávno narozenou dcerou stejně neunikne… Jak to ustojí? A kdo jí bude naprosto nečekaně největší oporou?

Pokračování 3 / 5

Weber si vyřizuje účty

Osmnáctiletá Lucka má doma peklo od chvíle, kdy se provalilo, že chodí s Matějem. Kdyby kvůli tomu rodičům nelhala, možná by to nyní neměla tak těžké. Její táta ji teď hlídá pomalu na každém kroku a nastolil jí hodně přísný režim. Lucce se přesto podaří na chvíli uniknout. Ovšem následky na sebe nenechají dlouho čekat. Je z toho pořádný poprask nejen u Matěje doma, ale i na gymplu, kde Lucka studuje… Kdo to překvapivě odskáče nejvíc?

Pokračování 4 / 5

Drsné výhrůžky

Čeho všeho jsou schopní zkušení recidivisté? To už brzy zjistí i Luboš Mareček, jenž se před pár týdny nevědomky namočil do vyloupení několika bytů. Nalítl na lep zločincům, teď neví, jak z toho ven. Jít se přiznat na policii? Řešení by to bylo, ovšem za hodně vysokou cenu. Klingon a Chosé nikdy nevyhrožují jen tak do větru, zvláště když mají někoho v hrsti tak jako pana Marečka… Proč si Luboš začne dělat obavy o své blízké? Kdo a proč nakonec skončí v nemocnici?

Pokračování 5 / 5

Rána pro Filipa

Patnáctiletý Filip se trápí čím dál víc kvůli své holce. S Martinou chodí už rok, je to jeho první láska, proto to tak prožívá. Martina je podle něj ta nejlepší holka pod sluncem, jenže není sám, komu se líbí. Zálusk na ni má také o rok starší Ben, jenž dělá všechno pro to, aby na ni zapůsobil… Co je pro Filipa hodně velká rána? A jak se pomstí?

Doporučujeme

Články odjinud