45
Fotogalerie

Seriál ulice: Facky, podrazy, nevěra i drsná odhalení

V Ulici to tento týden bude pěkně vřít. Dokonce dojde i na facky! Navíc někdo přijde o střechu nad hlavou a provalí se jedna nevěra. U koho nebude o dramatické okamžiky nouze?

Robertovy zálety

Robert si je až příliš jistý sám sebou, což se mu občas docela vymstí. Tentokrát doplatí na své nevěry, kterými se netají dokonce ani v místech, kde by mohl narazit na Adrianiny známé či příbuzné. S milenkou ho nachytá přímo v Ulici někdo, kdo se zařekl, že nedopustí, aby kdokoliv ublížil Adrianě, někdo, kdo Robertovi kvůli jeho záletům už jednou vyhrožoval. Jak to nevěrný Robert schytá?

Podívejte se na fotky:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 6

Další těžká zkouška

Na Gábinu se to valí ze všech stran. Starosti jí dělá salon a rozjezd podnikání, protože Květa ji podrazila a teď se snaží získat salon pro sebe. Gábina se jí postaví, což se samozřejmě neobejde bez překvapivých následků. A aby toho nebylo málo, Gábina se navrch ocitne i bez střechy nad hlavou. Jak to vyřeší? A jak se to podepíše na jejím vztahu s Alešem?

Pokračování 3 / 6

Pravda pro Alenu

Tereza a David přede všemi tají, že se dali dohromady. David to nepoví ani Aleně, která se nehodlá smířit s rozchodem a udělá všechno pro to, aby ho získala zpět. Co nastane, až Alena zjistí, jak se věci doopravdy mají? Tereze i Davidovi moc do smíchu nebude…

Pokračování 4 / 6

Weberova zuřivost

Lucka má z táty hodně nahnáno, přestože jí bylo už osmnáct. Její otec se s ničím příliš nepáře. Když se rozčílí, občas mu i ujede ruka. Proto se Lucka zatím ani nepochlubila, že má kluka. Už brzy to praskne, navíc způsobem, který jejího otce hodně namíchne. A podle toho bude vypadat i jeho reakce. U Matěje budou lítat facky…

Pokračování 5 / 6

Lubošovo provalené tajemství

U Luboše přituhuje. Přestože všem tvrdí, že je nevinný, skončí u výslechu, kde si ho vyšetřovatelé pořádně proklepnou. A nejen oni. Na policii na něj náhodou narazí také Karla, která se začne o jeho případ zajímat… Jak dopadne Lubošův výslech? A co všechno nakonec Luboš přizná Karle?

Pokračování 6 / 6

Filipovy trable s láskou

Filipa a Martinu čeká další zkouška jejich vztahu. Chodí spolu už přes rok, nic nenasvědčuje tomu, že by měli nějakou krizi. Ale jen co se znovu objeví na scéně Ben, bude všechno jinak. Filip to začne trochu přehánět se svou žárlivostí, Martina navíc udělá něco, co by asi neskousl žádný kluk… Jaký má Filip důvod k žárlivosti? Jak Ben zasáhne do vztahu Filipa a Martiny?

Doporučujeme

Články odjinud