Seriál Ulice: Předčasný porod a intriky sukničkáře Roberta

Seriál Ulice: Předčasný porod a intriky sukničkáře Roberta

Seriál Ulice už je po letní pauze zpátky na obrazovkách a jeho hrdinové opět řeší zapeklité životní situace. S čím se tento týden budou potýkat Bedřich s Aničkou, Adriana nebo Simona?

Narození dcery Jindry a Bedřicha

Jindra si myslí, že rodit bude až koncem září, jenže její a Bedřichova dcera je jiného názoru. Na svět se podívá již nyní, což odstartuje spoustu dalších událostí, a to nejen těch radostných. Právě narození malé se podepíše na vztahu Anči a Bedřicha víc, než by kdokoliv čekal. Jak? Jak na nový přírůstek do rodiny zareagují ostatní? A jak se vlastně bude malá jmenovat?

Pokračování 2 / 4

Robertův trojúhelník provalen

Robert to momentálně táhne na dvě strany. Už několik měsíců má poměr s Denisou, teď naplno rozjel i románek s Adrianou. Ta je ale občas jako neřízená střela, takže je jen otázka času, kdy se Robertův trojúhelník provalí. Navíc k tomu dojde způsobem, který pořádně namíchne Denisu. Jaké budou následky?

Pokračování 3 / 4

Simonino nečekané rozhodnutí

Velké dilema musí co nejdříve vyřešit Simona, která je opět na křižovatce a zvažuje, jak dál. Jedno ví naprosto jistě – práce v salonu ji už netěší jako dřív. Naopak by se jí hodně ulevilo, kdyby se tohoto břemene zbavila. Ale jak, aby tím nezkomplikovala život sobě i dalším lidem, na kterých jí hodně záleží? A aby toho nebylo málo, Pepan zase jednou začne lítat v pořádném maléru, který se dotkne celé jeho rodiny. Co se stane? A k čemu se nakonec Simona odhodlá?

Pokračování 4 / 4

Věrka mezi Lubošem a Michalem

Věrku hodně překvapí, když se od Michala dozví, že za ní byl, aby jí mohl být oporou v době operace a těsně po ní. Se svou první láskou se Věrka již brzy znovu sejde. A rozhodně to od ní nebude jen gesto slušnosti, aby Michalovi za vše poděkovala. Naopak ho překvapí vyznáním, které od ní opravdu nečeká. Jejich schůzka však nabere nečekaný směr ve chvíli, kdy je spolu nachytá Luboš… K čemu Věrka dospěje? A čím ji Luboš dost rozhodí?

Doporučujeme

Články odjinud