Sestra Michaela Jacksona: Michaelův duch straší v mém domě! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Sestra Michaela Jacksona: Michaelův duch straší v mém domě!

Zpěvačka La Toya Jackson je přesvědčena, že duch jejího tragicky zesnuvšího bratra Michaela navštěvuje její dům. Mrtvý popový král se vrací z říše duchů a straší v jejím domě a podivné zvuky slyšela ona i její bodyguard.

„Můj bodyguard tvrdil, že tam slyší někoho stepovat. Michael stepoval každou neděli a to celé dvě hodiny v kuse. Když mi to poprvé řekl, hned jsem vyhrkla, že si snad dělá legraci. Okamžitě jsem chtěla vědět víc o tom, proč je slyšet stepování v celém domě. Vyšplhali jsme nahoru a nikdo tam nebyl, ale někdo tam stepoval. V jeho pokoji pak vrčel pes… ten pes přitom nemohl vůbec tušit, že je to Michaelův pokoj, ani ochranka to netušila, je to podivné,“ tvrdila La Toya v rozhovoru pro televizní pořad Good Day New York.

Šestapadesátiletá americká zpěvačka je přesvědčena, že často cítí bratrovu přítomnost. Je schopná ho vnímat, ale zatím se jí nezhmotnil tak, aby ho i viděla.

„Je to nejšílenější pocit. Prostě cítíte něco hustého kolem vás, nebo za vámi, prostě se divíte a cítíte to… nevidíte nic, ale cítíte jeho přítomnost. Je to moc zajímavé, je to tam, rozhodně je to tam,“ dodala Jacksonová.

Doporučujeme

Články odjinud