Sexy Pavlovčinová je po avantýře s Etzlerem sama

Sexy Pavlovčinová je po avantýře s Etzlerem sama

Slovenská herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová (23) vstoupila do českého showbyznyzu skandálem.Při natáčení první řady televizního seriálu Cesty domů, ve kterém si zahrála přitažlivou feťačku, svedla Miroslava Etzlera (47).Ten jí dal hned kopačky a záhy její postava z pokračování seriálu vypadla.

"Role byla výborná a na tu milostnou avantýru se zapomnělo. Mužů je teď kolem mě hodně, ale jsem v podstatě sama, čekám na toho nejlepšího," přiznává Radka Korzu.

Televizní diváci ji uvidí v seriálu Novy První krok z prostředí taneční akademie. Natočil ho Jiří Vejdělek, režisér divácky úspěšných filmů poslední doby - Žen v pokušení a Mužů v naději.

"Tenhle seriál ležel tři roky v šuplíku, teprve teď se bude vysílat. Postava Silvie byla moje první velká herecká příležitost, právě jsem dostudovávala konzervatoř Jaroslava Ježka, bylo mi devatenáct. Hraji v něm, zpívám a tancuji, dělám všechno, co mám ráda," vzpomíná Radka.

Je přesvědčena, že právě letošní rok bude pro ni zvlášť úspěšný. Vždyť se objeví na televizní obrazovce a získala i roli čarodějnice v Robinu Hoodovi v Divadle Kalich. Zahraje si také v novém muzikálu Quasimodo postavu Esmeraldy v Divadle Hybernia.

"Dvojky jsou moje šťastná čísla. A v Quasimodovi hraji hříšnou cikánku, roli, o které jsem snila už jako mladinká holka. Takže se teď věnuji především muzikálům," září Pavlovčinová.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Doporučujeme

Články odjinud