Sienna Miller si musela dobarvovat zelené vlasy kečupem

Sienna Miller si musela dobarvovat zelené vlasy kečupem

Anglická herečka Sienna Miller (30) skončila se zelenými vlasy, když se snažila obarvit si odbarvené kadeře henou. Sienna, která teď čeká dítě s přítelem a kolegou Tomem Sturridgem, přiznává, že jí experimenty s barvou párkrát nevyšly.

V rozhovoru pro list Daily Mirror se o tom rozpovídala: "S vlasy jsem si užila pár pořádných katastrof. Jednou jsem si například obarvila vlasy henou nahnědo kvůli konkurzu. Myslela jsem si, jak nejsem chytrá, že užívám přírodní barvu.

Nedošlo mi, že to je to nejhorší, co jsem mohla udělat. Ta barva vlasy naprosto obalila, takže jsem se jí vůbec nemohla zbavit. Musela jsem si pak rok vlasy oplachovat kečupem, abych je zbavila zelenavého nádechu."

Millerová se nedávno vydala s přítelem na dovolenou do italského Portofina. Chtěla si odpočinout a věnovat se hlavně sobě a miminku, které čeká. Jedna z jejích kamarádek o tom řekla reportérům listu Closer: "Plánovali to hrozně dlouho. Sienna si chtěla před porodem pořádně odpočinout, jíst dobré jídlo a jet někam pryč, kde by neměla pocit, že se musí pěkně oblékat a malovat.

Oba jsou hrozně spokojení. Sienně je s Tomem dobře a má pocit, že po jeho boku může být sama sebou. On jí pořád opakuje, jak jí to sluší, ať si už obleče cokoliv."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Johny Depp randí s mladičkou Ashley Olsen

ČTĚTE TAKÉ:
Pořád se mi líbí ženy, přiznává těhotná Anna Paquin

Doporučujeme

Články odjinud