5
Fotogalerie

Silikonová Mesarošová chce ještě větší prsa

Boj o největší prsa českého šoubyznysu začíná! Sexbomba Dominika Mesarošová se rozhodla získat zpět své prvenství majitelky nejbujnějšího dekoltu. O to ji připravila finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová, když si nechala ´přifouknout´ své vnady na velikost číslo šest. Zřejmě ale jen dočasně!

Silikonové sexbombě Dominice Mesarošové nastávají krušné časy! Modelka Zugarová totiž není jedinou, kdo ji může přebrat lukrativní zakázky. S další potenciální konkurentkou se dokonce seznámila osobně na party, kam obě krásky přilákala vidina hlavní výhry v tombole v podobě plastiky prsou za 60 000 korun. „Vídám se v zrcadle každý den a už mi ta moje prsa přijdou zase malá,“ svěřila se Dominika.

Štěstí ve hře měla nakonec sympatická brunetka Klára, která po nových prsou toužila už dlouho. Ani Dominika si ale zoufat nemusela. Náladu ji spravily zástupy obdivovatelů, které ji pronásledovaly na každém kroku. Dorazila totiž do táborského music clubu bez pánského doprovodu, jen se svou kamarádkou. „Je s ní větší zábava, než s jakýmkoliv chlapem, proto teď všechny akce obrážíme spolu,“ prozradila blonďatá modelka, která využila přítomnosti ředitele prestižní kliniky a se zájmem konzultovala možnost dalšího zákroku.

Dominika s vítězkou tomoboly

Dominika s kamarádkou

ČTĚTE TAKÉ:
Princ Harry "utlumil" vztah se zpěvačkou Mollie King: prý moc mluvila

ČTĚTE TAKÉ:
Katie Holmes jako Jackie Kennedyová

Doporučujeme

Články odjinud