Simona Krainová má těhotenské chutě celý život

Simona Krainová má těhotenské chutě celý život

Topmodelka Simona Krainová (39), která čeká po synu Maxovi (1,5) s manželem Karlem Vágnerem (36) druhé dítě, si s klidem dá okurku s dortíkem.

"Ale já mám všelijaké chutě celý život. Vždycky jsem byla milovnicí jídla, tak si ho dopřávám pořád, možná teď ve větší míře," přiznává Korzu Simona, které i přes čtyřicítku na krku jen kvete.

Miminko se jí má narodit koncem září, nebo v říjnu. Rozhodně nechce vědět, jestli to bude kluk, nebo holčička. Ale k Maxovi by ráda měla sestřičku. "Přibírám na váze, ale nevadí mi to. Jsem optimistka, já ta kila zase shodím. Brzy po porodu půjdu do posilovny. Podstatné je, aby dítě bylo spokojené v mém bříšku, a až vyleze ven, aby bylo zdravé a na světě se mu líbilo. Všechno ostatní je nepodstatné," říká Simona.

Krainová je ambasadorkou přehlídky českých návrhářů Prague Fashion Weekend, která se bude konat od 12. do 16. září na Hradčanském náměstí v Praze. "Čeští módní návrháři to mají těžké prosadit se. Ze spousty nadějných jsme vybrali dvacet, kteří mají šanci uspět i mezinárodně," věří Simona.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Podívejte se, jak jsme proměnili výherkyni soutěže

ČTĚTE TAKÉ:
Spodní prádlo pro nevěsty, zamilované i odvážné - kolekce podzim 2012

Doporučujeme

Články odjinud