6
Fotogalerie

Slavní pomáhali: Gott byl na roztrhání, Šmuclerová si poprvé vyšla s Haškem

V Obecním domě se tento víkend konalo již 3. pokračování benefičního koncertu Srdce pro děti. Součástí charitativního večera byla také dražba dřevěných soch andělů, které pokreslil Karel Gott, Lucie Bílá, Dagmar Havlová, Jitka Zelenková, Veronika Žilková a Květa Fialová.

Zpěváci i herci primáckých seriálů Cesty domů a Obchoďák se sešli na zkoušce už v odpoledních hodinách. Byli mezi nimi například Oldřich Navrátil, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná, Dana Batulková, Vendulka Křížová, Viktor Limr a další.

V šatně si spolu povídali například Jirka Krampol s Pavlem Křížem. „Mně se například dovolala paní, která řekla, že má zrovna velmi těžké životní období, přesto přislíbila peníze nemocným dětem. Jeden z telefonujících nabídl dokonce částku deset tisíc korun.

Spousta lidí, kteří se mi dovolali, mi říkala, že mají sami zkušenosti s postiženými dětmi, proto jim chtějí pomoc. Všem jsem nejen poděkoval, ale popřál jim i hezké Vánoce a šťastný Nový rok, stejně, jako oni mně. Jak já trávím adventní čas před Vánoci? Hlavně se snažím trávit ho v klidu,“ řekl Pavel Kříž ze seriálu Obchoďák.

Před přímým přenosem se začala plnit šatna i cal centrum účinkujícími. Jako první vystoupil Karel Gott, protože se musel rychle vrátit do telefonického centra, kde byl doslova na roztrhání. Zatímco ostatní herci a zpěváci seděli u svých stolků, Gott neustále přebíhal od jednoho telefonu k druhému, protože volající dávali nejen finanční dary, ale také chtěli prohodit alespoň pár slov s Mistrem.

Nádhernou píseň Aleluja zazpíval Pepa Vojtek, který musel z pracovních důvodů poté hned z Obecního domu odjet. Také Ewa Farná dostala diváky do varu písničkou Happy day. Na pódiu zazpíval Petr Kolář, Jitka Zelenková, Hanka Zagorová nebo Marie Rottrová.

Na galavečeru se také poprvé objevila nová partnerská dvojice - ředitelka vydavatelství Líba Šmuclerová a hokejista Dominik Hašek. Vzhledem k tomu, že Líba Šmuclerová nedávno oficiálně oznámila rozpad svého manželství a nový vztah s Haškem, který rovněž odchází od rodiny, nic jim nebránilo se oficiálně objevit ve společnosti pohromadě.

Během benefičního večera nazvaného Srdce pro děti se vybralo téměř 14 milionů korun.

Zdroj: Alka Hájková, viposobnosti.eu Foto: TV Prima

Doporučujeme

Články odjinud