Slováci objevili nový sexy symbol: českou hvězdičku Hanu Vagnerovou!

Slováci objevili nový sexy symbol: českou hvězdičku Hanu Vagnerovou!

Slováci objevili českou hereckou hvězdičku Hanu Vagnerovou (29). Nadchla je v televizním seriálu Expozitura, který momentálně vysílá soukromá stanice Markíza. Především pak svými ženskými křivkami!

Přinejmenším stejně tak, jako svým hereckým uměním, zaujala Hanka mužské diváky na východ od řeky Moravy svou figurou a vnadami.

"Hana Vagnerová nemá problémy s nahotou. Opět ukázala prsa! Vysvlékla se už ve filmu Bathory, ale i v Expozituře," zdůrazňuje server topky.sk.

Doslova konstatuje: "Obrovskou dávku sexappealu nyní předvádí v české kriminálce s názvem Expozitura. Svůdná brunetka si dopřeje horkou lázeň a právě během ní předvádí všechny své půvaby."

Vagnerová podle zmíněného portálu zažívá v roli vyšetřovatelky Terezy psychicky náročné chvíle a má problémy se spaním. Situaci se snaží řešit třeba i horkou koupelí ve vaně plné vody.

"Během těchto scén ji tvůrci pochopitelně svlékli donaha a tento pohled dopřáli i televizním divákům," píše server a cituje mnohoslibně jednoho ze scenáristů seriálu Josefa Klímu: "Do scénáře jsme jí napsali i nějaké postelové scény. Diváci ji uvidí ve velmi erotickém prádélku a také v Evině rouše."

Jak topky.sk podtrhuje, Vagnerová vystavila své nahé tělo před kamerami na odiv už víckrát. Kromě již shora zmíněných dvou děl také v seriálu Odsouzené, který vznikl v další slovenské privátní televizi Joj.

Zdá se, že Slováci mají v krásné pražské rodačce nový sexy symbol.

Hanka a herecký kolega Robert Jašków v seriálu Expozitura

Doporučujeme

Články odjinud