Sokolová má sice nejkrásnější nohy, titul jí ale nové zakázky nepřinesl

Sokolová má sice nejkrásnější nohy, titul jí ale nové zakázky nepřinesl

Podobně jako v předchozích letech se i letos společnost vyrábějící dámské a pánské holicí strojky rozhodla spustit v pořadí již čtvrtý ročník soutěže, jejímž cílem je nalézt majitelku nejkrásnějších nohou v Česku.

Naposledy se jí stala modelka Kateřina Sokolová (23), která letos bude vybírat svou nástupkyni. Otevřeně přiznala, že mít nejkrásnější nohy v republice je sice skvělé, ale víc práce díky tomu rozhodně nemá.

"Je pro mě samozřejmě čest, že mě vůbec vybrali do trojice nejlepších. Vůbec to vítězství bylo hodně o štěstí. Ale kromě zviditelnění hned poté mi prvenství žádné extra velké nabídky nepřineslo," svěřila se Sokolová Korzu. Letos zasedne v porotě a spolu s dalšími odborníky na ženskou krásu bude vybírat novou vítězku. Podle čeho se bude rozhodovat?

"Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlela, ale určitě budu koukat na nohy. A celkově budu hodnotit, jak daná soutěžící vypadá a jak je mi sympatická. Asi podobně jako ostatní porotci," tvrdí.

A protože se světovou tváří holicích systémů stala Jennifer Lopezová, nechali se tvůrci inspirovat právě touto americkou herečkou a zpěvačkou. Takže letos nebudou hledat jakékoliv krásky s výstavníma nohama, ale zaměří se přímo na zpěvačky. Která z nich bude mít nejkrásnější nohy? To bude známo na konci června.

"Krásných zpěvaček s božskýma nohama tu máme mnoho. Jestli je ale mezi nimi taková, která může hrdě konkurovat Jennifer Lopezové, to je zatím otázka. Už máme ale v hlavě každý pár tipů, tak se nechte překvapit," dodala Sokolová.

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud