Šokující odhalení: Přítelkyně Michaela Phelpse se narodila jako chlapec David | Zdroj: Facebook.com

Zdroj: Facebook.com

Šokující odhalení: Přítelkyně Michaela Phelpse se narodila jako chlapec David

Kráska Taylor Lianne Chandlerová sbalila olympijského plavce Michaela Phelpse. Osud si však s jejím tělem a duší pohrál a v dětství musela řešit dost nelehkou otázku, narodila se v těle s mužskými genitáliemi. Taylor není transsexuální, ale spíš intersexuální jedinec neboli hermafrodit. Narodila se sice s penisem, ale také s dělohou. Už coby předškolní dítě však dala světu jasně najevo, že je ženského pohlaví.

Protože u porodu lékaři nevidí do těla a hlavně nemohou s duší novorozence komunikovat, určují pohlaví podle vnějších genitálií. Taylor měla penis, takže ji pojmenovali David Roy. Teprve později vyšlo najevo, že je dívkou. A vyšetření bříška odhalilo dělohu.

„Narodila jsem se jako intersexuální a dali mi jméno David Roy Fitch. Když jsem se naučila chodit a mluvit, velmi jasně jsem jim dala najevo, že jsem dívka a také se tak oblékala. Ještě před pubertou mě diagnostikovali a začali mi hormonálně blokovat produkci testosteronu v těle, v patnácti jsem dostala naopak estrogen. Upravili mi rodný list a jméno, když jsem byla ještě teenagerka, než jsem šla na operaci genitálií,“ napsala na svém profilu na Facebooku Taylor, jež randí s Phelpsem od srpna letošního roku.

„Nikdy jsem nebyla mužem, nikdy jsem nežila jako muž. Nikdo nemůže říct, že mě zná jako muže nebo předložit fotografie, na nichž jsem jako muž. Jsou lidé, kteří si mě pamatují jako androgynní dítě, protože mě k tomu nutili,“ uvedla jednačtyřicetiletá blondýna.

Taylor tvrdí, že před plavcem měla i jiné slavné muže. Ale nikdy jim neřekla pravdu. Phelpsovi se svěřila a obává se, že to nezvládne a opustí ji.

„Narodila jsem se s mužským pohlavním orgánem ale bez varlat, také jsem měla dělohu, ale žádné vaječníky… On je první muž, s nímž jsem se poprvé vyspala a cítila velmi přirozeně jako žena,“ dodala v rozhovoru pro Radar Online.

Intersexuál neboli hermafrodit se rodí poměrně často, připadá na každý zhruba dvoutisící porod. Jedinec vykazuje více či méně znaky obou pohlaví. Kupříkladu jihoafrická atletka Caster Semenyaová má plně vyvinuté mužské i ženské pohlavní orgány, místo vaječníků má však varlata.

Foto zdroj: Facebook a Profimedia.cz

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud