Susan Boyle darovala oblečení charitě, pak ho chtěla zpět

Susan Boyle darovala oblečení charitě, pak ho chtěla zpět

Dvaapadesátiletá Susan Boyleová stále nemá chlapa. Touží po partnerovi, ale případný zájemce se bude muset smířit s její nevyrovnanou povahou. Přestože je už mnoho let ženou středního věku a okolí od ní očekává moudrost, hvězda soutěže Británie má Talent se chová excentricky jako nevyzrálá holka. Nedávno darovala charitě staré šaty. Za pár dní ale pro ně přišla a ztropila scénu. Nakonec je odkoupila zpět.

Oblečení jí zaměstnanci charity prodali za 250 liber – asi 7 500 korun. Přestože bylo původně její, při odevzdávání na pobočce dobročinné organizace podepsala papír, v němž souhlasila, že je daruje dobrovolně bez nároku na náhradu. Jakmile je požadovala zpět, musela si je vlastně koupit.

„Její osobní asistentka jí uklízela v domě a našla staré šaty, které už dávno nenosí. Dala je do velkých pytlů a darovala charitě, s čímž Susan souhlasila. Pár dní nato ale Susan zjistila, že udělala chybu a šla do toho obchodu, aby je koupila zpět. Během těch dní sama sebe přesvědčila, že bez toho oblečení nemůže žít,“ cituje britský The Sun zdroj blízký Susan.

Susan si zpíváním za pět let vydělala už přes dvacet milionů liber – asi šest set milionů korun. Ale za parádu stejně moc neutrácí.

„Susan zachází s penězi jako dřív. Nemá tendenci je rozhazovat. A stále miluje své staré oblečení. Ona rozhodně nepropadá svodům materiálního světa,“ tvrdí o Skotce z Blackburnu její kamarádka.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud