Syn Michaela Jacksona bude svědčit u soudu

Syn Michaela Jacksona bude svědčit u soudu

Více než dva roky po smrti "krále popu" Michaela Jacksona (1958-2009) začal soud s Dr. Contradem Murraym, který je obviněn z jeho zabití.Teď se ukázalo, že pokud si to žaloba bude přát, svědectví poskytne i Prince Michael (14).

Jacksonův syn Prince Michael nejdříve nechtěl u soudu vystoupit. Teď souhlasil, ale jen pokud v síni nebude přítomné žádné obecenstvo. Zdroj z jeho okolí tvrdí, že zpěvákův syn je z představy svědectví "nervózní" a bojí se, že "něco poplete".

Dr. Murray, který je obviněn, že Jacksonovi podal smrtelnou dávku Propofolu, silného anestetika, zřejmě bude stavět svou obhajobu na tvrzení, že se zpěvák zabil sám. Lékařův právník Ed Chernoff během prvního dne procesu prohlásil, že Michael Jackson byl tak traumatizovaný tlakem, pod nímž byl kvůli plánovanému comebacku, že si sám podal "dokonalou bouři" léků, které ho okamžitě zabily.

Zatímco byl jeho lékař ve vedlejší místnosti, Michael si vzal šest Lorazepamů. Odborníci se přitom shodují na tom, že již šest pilulek tohoto léku je smrtelná dávka.

Obhajoba dokáže, že když Dr. Murray vyšel z místnosti, Michael Jackson spolknul dávku Propofolu, která spolu s Lorazepamem způsobila v jeho těle bouři, která jej okamžitě zabila.

Když Dr. Murray vešel zpět do místnosti, žádná první pomoc, žádný lékař či paramedik, žádný přístroj už Michaela Jacksona oživit nedokázal.

"Zemřel tak rychle, že neměl ani čas zavřít oči," prohlásil podle listu Daily Mail lékařův obhájce.


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud