Teď šílím po vysokých podpatcích, přiznává Tereza Brodská

Teď šílím po vysokých podpatcích, přiznává Tereza Brodská

Herečka Tereza Brodská (41) hraje v připravovaném seriálu Televize Nova Dokonalý svět šéfredaktorku módního časopisu Grace. Proto celé léto prožila ve vysočanských ateliérech a zabývala se módou.

"Od té doby obdivuji každého šéfa módního listu, protože těch osm měsíců, co jsem si tuto profesi užila, jsem pochopila, jak je nesnadná," svěřila se Korzu úspěšná herečka, matka třináctiletého syna Samuela a manželka fotografa Herberta Slavíka.

"Samozřejmě že tato role ovlivnila moje oblékání. Nejčastěji jsem chodila v džínách, tričku, teniskách. Teď jsem přišla na chuť vysokým podpatkům, channelovským kostýmkům a módnímu stylu á la Jacqueline Kennedyová."

Ovšem pro dokonalé boty měla Tereza prý slabost vždycky. "Na luxusní boty jsme si vždycky potrpěla, ale obvykle nebyly na mimořádně vysokém podpatku. V roli šéfredaktorky exkluzivního časopisu jsem musela mít na nohou stále lodičky a oblíbila jsem si je. Dokonce jedny svoje zvlášť výjimečné střevíčky jsem propůjčila seriálu Dokonalý svět."

Na blížící se zimu ale Tereza ve svém šatníku nemá zatím nic nového. "Protože jsem se věnovala dlouho ve své roli módě jen ve filmovém ateliéru v Kolbence, ani nevím, jak jsou současné podzimní módní trendy, co je teď in. Ani zatím nemám pro podzim na sebe nic nového. Já jsem v podstatě konzervativní po tatínkovi. Proto nepodléhám okamžitě módním vlnám," vysvětluje Brodská.

Doporučujeme

Články odjinud