Těhotná Fišarová prý roli matky určitě zvládne. V muzikálu i v životě

Těhotná Fišarová prý roli matky určitě zvládne. V muzikálu i v životě

Zpěvačka Radka Fišarová (33) se chystá na dvě velké a významné role. V soukromí i na jevišti Divadla Hybernia totiž musí zvládnout role matek. Z rovnováhy ji to ale vůbec nevyvádí.

V lednu očekává spolu se svým přítelem, hercem Jiřím Hánou, radostnou událost. Ač zcela neplánovaně, ale o to radostněji prý přivítají svého prvního potomka.

"O tom, zda to bude kluk, či děvče vůbec nediskutujeme, jako všichni rodiče si jen přejeme, aby děťátko bylo zdravé. Prostě se těšíme a já věřím, že tuhle první a nejdůležitější životní roli, roli matky, zvládnu bez problémů," řekla Fišarová Korzu.

To ovšem nebude její jediná role. Postavu matky si střihne i v připravovaném muzikálu Quasimodo, který bude mít premiéru 11. 11. 2011 v Divadle Hybernia. A ani té se Radka neobává. "Role matky Guduly není příliš fyzicky náročná a pokud vše půjde, jak má, chtěla bych v ní vystupovat co nejdéle. Možná až do začátku ledna. Zda to klapne, jak si přeji, je ve hvězdách. Ale teď je hodně předčasné něco plánovat. Jisté je, že mne později, kvůli mateřským povinnostem, nahradí kolegyně Luďka Kuralová," vysvětlila zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

ČTĚTE TAKÉ:
Zamilovala jsem se do přítele své dcery. A svedla jsem ho.

Doporučujeme

Články odjinud