Těhotná Tina ruší koncerty, zdraví dítěte má přednost

Těhotná Tina ruší koncerty, zdraví dítěte má přednost

Slovenskou špičkovou zpěvačku Tinu (28) dobře znají i čeští televizní diváci. Momentálně je ve třetím měsíci těhotenství a ruší řadu svých nasmlouvaných koncertů.

Tina, vlastním jménem Martina Csillagová, čeká své první dítě s o osm let mladším profesionálním fotbalistou Richardem Lásikem, hráčem slovenského ligového klubu MFK Ružomberok.

Teď je ale v lékařské péči. "Trošku se zkomplikoval její zdravotní stav a je pod dohledem lékařů," cituje server cas.sk zdroj z blízkosti Tiny.

Její manažerka Andrea Práznovská pro slovenský deník Nový Čas tyto informace potvrdila: "Tinka nemůže ze zdravotních důvodů v současnosti vystupovat. Proto musíme momentálně pár nejbližších koncertů přeložit." Neuvedla však, zda je zpěvačka v nemocnici, nebo v domácím ošetřování.

Tina získala letos v únoru na Slovensku titul Zlatá slavice v kategorii "zpěvačka roku". Českým televizním divákům je známá zejména jako moderátorka soutěží talentovaných zpěváků Česko Slovenská SuperStar a Hlas Česko Slovenska, které uváděla s českým kolegou Leošem Marešem.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jak bude vypadat královská "mládež" ve svých 60 letech?

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová: Moje děti jsou zázrakem! Ve dvaceti bych nevsadila pětník na to, že budu mít jedno, natož dvě

Doporučujeme

Články odjinud