Tereza Kostková dala dárek seniorům, cédéčko pro vnoučata

Tereza Kostková dala dárek seniorům, cédéčko pro vnoučata

Herečka Tereza Kostková (33) si uvědomuje, že nebude vždycky mladá, krásná, obletovaná. Ví, že jednou všechno může být jinak. Proto má vztah ke starým lidem a snaží se jim pomáhat. Jako patronka nadačního fondu Veselý senior uvedla teď na trh cédéčko Český Honza.

"Osm předních herců přečetlo nejen pro svá vnoučata pohádky o českém Honzovi. Mezi nimi jsou i moji rodiče Petr Kostka a Carmen Mayerová, také třeba Viktor Preiss a Jana Preissová nebo Jana Hlaváčová a Luděk Munzar. Takže je to cédéčko pro děti, ale jeho výtěžek půjde pro nákup nejrůznějších zařízení pro seniory, například vozíků, spaciálních matrací, polohovacích lůžek," říká Terezka Korzu s nadšením.

"Taky budu jednou stará a řídím se heslem ´jak chceš, aby se lidé chovali k tobě, chovej se ty k nim´."

Tereza dobře ví, že ji na obrazovce obdivují nejen muži všech věkových kategorií, ale mají ji rády i starší divačky:

"Teď jsem se objevila jako nová postava lékařky v Ordinaci v růžové zahradě. Mám už na ni velký ohlas. Je to zajímavá role, mám jinou image, což je dobré."

Herečka změnila image i v běžném životě. Vždycky okouzlovala tvarovanou postavou a výrazným poprsím. Teď má figuru tenkou jako modelka. Není tajemstvím, že ji zlobila štítná žláza. A tak má v novém roce jen jedno jediné přání.

"Zdraví, zdraví, zdraví," odrecitovala bez přemýšlení.

Doporučujeme

Články odjinud