U SuperStar pořád pláču, přiznává Mahulena Bočanová

U SuperStar pořád pláču, přiznává Mahulena Bočanová

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (42) se přiznala, že sleduje každý díl Česko Slovenské Superstar. Z nové podoby pořadu je nadšená a soutěžící moc obdivuje. Sama by do podobné soutěže určitě nešla. Leda pomoct dceři Márince. Ale to prý nehrozí.

"Na SuperStar se dívám pravidelně a moc se mi líbí. Mnohem víc než předchozí varianty soutěže," svěřila se Korzu moderátorka.

Nejvíce je nadšená z děvčat, která podle ní zpívají úžasně. "Ty holky mi opravdu berou dech. Škoda, že Monika s Dominikou vypadly. Ale stejně jsou obě úžasné zpěvačky! Občas mi až padá brada. A také se mi líbí celá porota. Podle mě jsou to lidé na svém místě," hodnotí soutěž Mahulena, která u tohoto pořadu hodně trpí.

Bočanová se svěřila, že do podobného pořadu by prý nikdy nešla. "Za žádnou cenu. Tam byste mě nedostali. Když vidím ty děti, jak vcházejí na podium, mám úplně sevřený žaludek. Potím se za ně a říkám si ´pane bože, kdyby tam stála moje Márinka, tak to se mnou šlehne´," vypráví Mahulena se smíchem.

Přitom nedávno absolvovala podobnou soutěž jako Superstar, ale taneční. "Ve StarDance jsme sice také procházeli z kola do kola, ale tam máte přece jenom partnera po svém boku a nohy vás při trémě nějak zachrání. Stačí je rozhýbat. Jak ale můžete s trémou zpívat? To nepochopím. Mně třeba trémou často vysychá krk. Moc mladé zpěváky obdivuji," dodává Mahulena.

Doporučujeme

Články odjinud