Udržet filmovou roli Alžběty II. pod pokličkou, bylo "ďábelsky těžké"

Udržet filmovou roli Alžběty II. pod pokličkou, bylo "ďábelsky těžké"

Britská královna Alžběta II. (86) potěšila při zahajování OH diváky na stadiónu i odhadovanou miliardu lidí po celém světě. Zúčastnila se totiž natáčení klipu s Danielem Craigem (44) v roli Jamese Bonda.

Video končí zdánlivým seskokem královny na místo zahájení OH. Scény se filmovaly v dubnu a jeden ze zúčastněných řekl reportérům listu Mail Online: "Bylo ďábelsky těžké udržet to v tajnosti tak dlouho."

Mluvčí Buckinghamského paláce k tomu dodal: "Královna byla nadšená, když ji požádali, aby se zapojila do něčeho tak výjimečného."

Filmový skeč začíná příjezdem Bonda do paláce. Pak prochází chodbou, provázen královninými milovanými psíky Montym (13), který dříve patřil královně matce, a Holly (9). Když superšpión dorazí do královniny pracovny, společně pak v helikoptéře odlétají a oba pejsci se jen zklamaně dívají. Nakonec Bond i panovnice seskakují na stadión - i když z královny jsou vidět jen lýtka.

Podle expertů jde o završení patnáct let trvajícího procesu drobných změn, jimiž se Alžběta II. od smrti princezny Diany v roce 1997 snaží přeměnit svůj veřejný image. A co by mohlo být přitažlivějšího, než když si královna s notnou dávkou sebeironie zahraje "Bond girl"!

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Svatební šaty vévodkyně Catherine pomohly vydělat 10 milionů liber

ČTĚTE TAKÉ:
Kristen Stewart se veřejně omluvila Robertovi Pattinsonovi za nevěru!

Doporučujeme

Články odjinud