Vegetariánka Kubelková málem omdlela. Vyhrála utopence a buřty

Vegetariánka Kubelková málem omdlela. Vyhrála utopence a buřty

Modelka a moderátorka Iva Kubelkovou byla opravdu na omdlení a stačilo málo a museli ji křísit. Na VIP mikulášské párty na Letné totiž v čertovské tombole tato zapřisáhlá vegetariánka vyhrála utopence, věnec buřtů a v další ceně pak velkou šišku salámu.

„Tak tomu říkám cena od všech čertů, s tím salámem se nechci fotit! Pak jsem ale udělala radost Kazmovi a Katce Kristelové a tuto výhru jsem jim darovala,“ smála se Kubelková, která na párty dorazila se svým partnerem.

Módní přehlídku Jiřiny Tauchmanové sledovali společně z převlékací kabinky. „Musím uznat, že z kabinky jsem módní přehlídku ještě neviděla,“ dodává se smíchem sympatická brunetka, která se celý večer královsky bavila.

Do Ikony na Letné zamířilo spoustu celebrit. Zpěvačka Marta Jandová dorazila se svoji manažerkou jen na chvíli, protože měla pracovní povinnosti.

Zato Česká Miss Jitka Válková se s Mirkem Ciprou zdrželi do pozdních hodin, a po delší době se ve společnosti objevila modelka Kateřina Průšová, která prozradila, že se těší moc na Vánoce.

S manželkou dorazil herec Roman Skamene, v masce černých andělů přišly Nikol Moravcová a Míša Štoudková.

Přítomní si užili i hair show Andrey Kotrčové a Chrise Orttegy a goral drinky do návštěvníků padaly jeden za druhým. O hudební program se postarala slovenská zpěvačka Mista, která před pár dny přiletěla z turné po Číně.

Doporučujeme

Články odjinud