6
Fotogalerie

Vendulka Křížová oslavila narozeniny na dámské jízdě v Řecku

Herečka Vendulka Křížová na své letošní narozeniny asi jen tak nezapomene. Nejenže po delší době strávila pár dní bez dětí, ale narozeniny oslavila v Řecku na dámské jízdě se svými hereckými kolegyněmi ze seriálu Cesty domů Pavlou Vitázkovou, Mílou Šplechtovou, Jitkou Smutnou, Ivou Kubelkovou a Kamilou Špráchalovou.

O den později slavila narozeniny i majitelka cestovní kanceláře Sotira Korecká Margaritopulu, která herečky pozvala a v Řecku se o ně starala. Oslava trvala dva dny.

Herečky si nejdříve šly zatančit na řecký večer,kde se Vendulka Křížová projevila jako zdatná tanečnice. Oslava pokračovala druhý den v typické řecké rodinné restauraci a završil ji úžasně nazdobený a skvěle chutnající dort.

„Tím, že mám narozeniny v létě, občas je slavím na cestách, ale takovou oslavu jsem ještě nezažila. Budu vzpomínat nejen na ni, ale na celou naší řeckou dámskou jízdu. Přesto že každá z nás, co jsme tu byly, jsme povahou, založením i způsobem života úplně jiné, nádherně jsme si rozuměly. Možná bychom k takovému souznění došly i na Šumavě, ale řecká atmosféra všechno mnohem víc umocnila. Od začátku až do konce mě tu každá chvíle v tom nejlepším slova smyslu šokovala. Že jsem mohla něco takového zažít, beru jako obrovský dar. A každou minutu si budu pamatovat, mám je uložené tady a tady,“ řekla Vendulka a ukázala si na hlavu a srdce.

Foto: CK IRÍNY TOURS

Obdivujete krásy Řecka? Chystáte se do Řecka na dovolenou, praktické informace získáte zde

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

BUTIK


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud