Budoucí nevěsta Veronika Nová Zdroj: Mercato

Budoucí nevěsta Veronika Nová Zdroj: Mercato

O svatební noci překvapí Veronika svého manžela sexy policejním oblečkem Zdroj: Mercato
Veronika Nová se svojí sestrou vypouští lampion štěstí Zdroj: Mercato
Veronika s podvazkem Zdroj: Mercato
 Zdroj: archiv Terezy Sabáčkové
6
Fotogalerie

Veronika Nová: bujaré loučení se svobodou

Herečka Veronika Nová (27) se bude vdávat. Již jen pár dní ji dělí od svatebního dne. S nejlepšími kamarádkami a zároveň družičkami - Nikol Štíbrovou (26) a Martinou Pártlovou (34) - proto nezahálely a uspořádaly bujaré loučení se svobodou. A jak jinak než ve velkém stylu!

Nastávající manžel Veroniky, režisér Biser Arichtev, je Bulhar, Veroniku požádal o ruku v Thajsku, loučení se svobodou se ale neslo spíš v italském stylu.

„Biser je má životní láska, jsem zamilovaná až po uši,“ hlásá do světa herečka. Aby taky ne, když na radnici spěchají ani ne po ročním vztahu.

„Jsou mladí a šťastní. Spokojenost z nich sálá na každém kroku. Taky proto jsme se s holkama dohodly a uspořádaly pro Verču tradiční rozlučku, kde jsme nejen nechaly roztančit svá těla, ale také chuťové buňky,“ smála se družička Nikol Štíbrová, která má k Itálii a italské kuchyni více než vřelý vztah.

Kromě degustačního menu v italské tratorrii Mercato si svatebčanky, mezi kterými nemohla chybět ani nevěstina sestra, připravily jako dárečky obvyklý podvazek, kostým sexy policajtky, jedlá tanga a spoustu dalších chuťovek.

„Měl jsem obrovskou radost, když jsem viděl, jak slečnám chutná a jídlo si pochvalují. Nikdy bych neřekl, že tak krásné a štíhlé holky tohle všechno sní,“ dodává s úsměvem šéfkuchař Roberto Strazzullo. Po velkém debužírování a ochutnávce italských vín ještě všichni přítomní napsali na lampión štěstí svá přání budoucím manželům, který Veronika vypustila do víru velkoměsta.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud