Vévodkyni Catherine varovali dvořané: o Vánocích se potká s duchy

Vévodkyni Catherine varovali dvořané: o Vánocích se potká s duchy

Vévodkyně Catherine (29), manželka britského následníka trůnu prince Williama (29), bude trávit svátky s královskou rodinou v Norfolku. A je možné, že tam budou mít i velmi podivné společníky.

Královna Alžběta II. sezvala rodinu na své panství v Sandringhamu, v hrabství Norfolk. Dvořané ale vévodkyni raději již předem varovali, že by se mohla dočkat nepříjemných překvapení. Jeden z nich řekl reportérům listu Daily Mirror:

"Všichni věří, že tam žijí duchové. Hodně lidí je již vidělo, včetně prince Charlese. Dům má staré části, kam nikdo nikdy nechce chodit sám. Catherine tedy byla varována pro případ, že by se chtěla vypravit sama na průzkum. Mohlo by ji čekat nepříjemné překvapení.

Tak například v knihovně již došlo k celé řadě incidentů. Jsou tam staré hodiny, jejichž ručičky se začínají samy od sebe hýbat. Knihovna má i menší část, kde si jednou jeden ze sloužících zdřímnul a vzbudily ho poletující knihy."

Autor knih o královně Phil Dampier to potvrzuje: "Královna odjakživa věřila na duchy. Catherine by o nich rozhodně neměla vtipkovat."

Až do loňského roku trávila vévodkyně, tehdy ještě Kate Middletonová, Vánoce s rodinou. Teď však tradice vyžaduje, aby se připojila k manželově královské rodině.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak přežít vánoční stres? Tipy (nejen) pro introverty…

ČTĚTE TAKÉ:
Sama na Vánoce? Nemusíte být nešťastná!

Doporučujeme

Články odjinud