Victoria posílá Beckhamovi zoufalé sms: "Vrať se domů!"

Victoria posílá Beckhamovi zoufalé sms: "Vrať se domů!"

atímco fotbalista David Beckham (32) pobývá v Itálii, kde hraje za svůj vysněný tým AC Milan, kam byl zapůjčen z domovského klubu LA Galaxy, jeho žena Victoria (33) je zděšená. Nechce, aby se David přestěhovat do Itálie natrvalo. A tak vymýšlí, jak ho přesvědčit, že nejlépe mu je doma v Los Angeles s rodinou a přáteli.

Podle zdroje blízkého rodině Beckhamových Victoria denně píše Davidovi několik "rajcovních i zoufalých" sms, aby v něm vyvolala stesk po domově a chtíč po její horoucí náruči.

"Victoria se nedokáže smířit s tím, že by David žil v Miláně, zatímco ona s dětmi v Los Angeles. Dělá tedy všechno pro to, aby si David své stěhování rozmyslel," prozradil zdroj.

Slaměná vdova v Beckhamově nepřítomnosti často pořádá party, kam zve jeho kamarády. Pak Davidovi všichni volají, aby věděl, o co všechno přichází, když je daleko od domova.

"Victoria jde na Davida psychologicky. Doufá, že ho její sms a telefonáty od přátel přesvědčí, že nejlíp mu je doma," dodal zdroj. Ani vedení fotbalového klubu LA Galaxy stále ještě nebere vážně možnost, že by mohlo přijít o jednoho ze svých nejlepších hráčů.

Doporučujeme

Články odjinud