Victorii Beckhamové se "jehly" vymstily, hrozí jí operace!

Victorii Beckhamové se "jehly" vymstily, hrozí jí operace!

Zdá se, že život na vysoké noze, tedy spíše na vysokých podpatcích, zřejmě přivede Victorii Beckhamovou (35) pod skalpel.

Bývalá zpěvačka britské dívčí skupiny Spice Girls, dnes módní návrhářka, se na veřejnosti neukáže bez extra vysokých podpatků. Trpí však kvůli nim neustálou bolestí z puchýřů a kuřích ok.

"Beckhamova domácnost se v současnosti jen točí kolem nohou. David dostává injekce tišících prostředků kvůli naražené kosti a Victoria trpí kvůli deformovaným nohám. Nohy ji strašně bolí. Doma vždycky nepohodlné boty odhodí, ale v poslední době trávila hodně času na veřejnosti ve vysokých podpatcích, takže to její nohy opravdu cítí," řekla jedna její přítelkyně listu Daily Mail.

Manželka anglické fotbalové hvězdy Davida Beckhama se prý snaží bolest tišit ledováním, cvičením a ortopedickými vložkami do bot. Pokouší se tak vyhnout operaci.

"Victoria tvrdí, že nohy budou její zhoubou, ale operace se bojí. Dělá si starosti s tím, že by už nemohla nosit jehlové podpatky a to by zničilo její image. Zatím bolest překonává, ale doktoři jí řekli, že by si měla dát mozoly a kuří oka odoperovat. Anebo alespoň na pár měsíců přestat nosit jehlové podpatky, aby si nohy odpočinuly. Dlouho už to odkládat nemůže," dodala její přítelkyně.

Doporučujeme

Články odjinud