Video: Miss Válková má básnické střevo, stvořila verše o kočce

Video: Miss Válková má básnické střevo, stvořila verše o kočce

Jitka Válková (20), Česká Miss 2010, se snaží prosadit se nejen v modelingu, ale především jako zpěvačka i básnířka. "Tuhle jsem se probudila, když na mne skočila moje kočka Zuzanka. Hned mi cvaklo pár veršů a vznikla o ní báseň," svěřila se Jitka Válková Korzu.

Teď vstoupila do povědomí i jako zpěvačka duetem Díky letu motýlů, který nazpívala s Josefem Vágnerem (21). A dokonce už vydala cédéčko se svými písničkami s názvem Země.

Jitka by ráda účinkovala i v některém z muzikálů, ale to se jí zatím nepodařilo. Snad tedy příště. Ale kudy chodí, tudy prý zpívá. "Zpívám si na ulici, kolemjdoucí mi nevadí, zpívám si v koupelně před zrcadlem, ve sprše a hlavně u klavíru, kde si skládám různé melodie," říká kráska, která se stala se svými sto sedmdesáti centimetry nejmenší v historii českých Miss.

Přítele má o dvacet let staršího, trenéra fitness Miroslava Cipru (40), který je také jejím cvičitelem. Protože si Jitka modelingem vydělává dost peněz, koupila si luxusní zájezd do Barcelony. "A tam jsem si pořídila krásný jarní kabátek, takový vysloveně ženský," raduje se ze života úspěšná absolventka katolického gymnázia v Třebíči.

Jak se vám líbí píseň Jitky Válkové a Josefa Vágnera?

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Video! Madonnu chtějí zakázat, pro americkou televizi je příliš sexy

ČTĚTE TAKÉ:
Jak uvázat elegantní uzel?

Doporučujeme

Články odjinud