Vilma Cibulková: Při natáčení občas vyrušuju a zdržuju. A často zlobím improvizací | Zdroj: Archiv TV Nova

Zdroj: Archiv TV Nova

Vilma Cibulková: Při natáčení občas vyrušuju a zdržuju. A často zlobím improvizací

Pokud sledujte seriál Ulice, máte se již brzy na co těšit. Novou hvězdou tu totiž bude populární herečka Vilma Cibulková. Ta se objeví v roli Ivany Drápalové, matky Lenky (Michaela Badinková), a do života celé rodiny Hejlových vnese velký zvrat a pořádný zmatek. Žena, která by svou minulost nejradši vymazala a kvůli které neviděla svou dceru dlouhá léta, se rozhodla navzdory přání ostatních stát se součástí rodiny…

„Zjišťuji, jak mi pobyt mezi novými tvářemi chyběl. V neposlední řadě mě těší, že jsem se díky autorům narodila do báječné rodiny, je to radost hrát vedle Hanky Maciuchové, vedle Míši Badinkové a Martina Hoffmana a dovádět s malou Adélkou. Nabírám s nimi nového vánku,“ poodhalila své vztahy na pracovišti nejnovější posila Vilma Cibulková.

Jak prozradila, na nový pracovní režim si postupně zvyká: „Nejdéle mi trvalo a ještě chvíli potrvá zvyknout si na střídání režisérů. Druhá, obtížnější fáze, byla naučit se opět učit. Dodnes se obdivuji té energii a vytrvalosti svých kolegů, jak před kamerou, tak i za ní. Jde o nasazení, se kterým jsem se dosud nesetkala. Já občas ještě, jako ve škole, vyrušuju a zdržuju, často zlobím improvizací,“ popsala nová hvězda Ulice svůj způsob práce před kamerou.

Svou roli tak trochu kontroverzní mámy Ivany Drápalové si ale populární herečka nemůže vynachválit a s dějem se sžila během krátké chvíle.

„U Ivany mě baví způsob, jakým miluje život. Je přímá, živočišná a snaží se být rovná. Až dojemně na mě působí její naivita a nadšení, tzv. normální člověk by jí do toho jejího úsměvu nejraději ‚šlápl‘, ale omluvitelná je skutečnost, že ji stojí nemalé úsilí nenechat na sobě znát své velké pochybnosti a životní smůlu. Je přes všechno zranitelná. Ono úsilí je totiž základní touhou většiny z nás, je to snaha po pochopení, přijetí a odpuštění. I o tom je láska,“ dodává herečka.

Vilma Cibulková alias Ivana Drápalová vtrhne do Ulice už ve středu 11. září v 18:30

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud