Vlaďce Erbové mateřství sekne, s Řepkou je šťastná!

Vlaďce Erbové mateřství sekne, s Řepkou je šťastná!

Modelka Vlaďka Erbová si mateřství opravdu užívá. Maminka šestileté Viktorky se stará i o čtyřměsíčního syna Markuse, kterého má s fotbalistou Tomášem Řepkou, a navíc shazuje poporodní kila.

„Každá maminka ví, že mít dvě děti je opravdu náročnější než mít jedno, ale je to krásné,“ prozradila modelka, na které je vidět, že je šťastná a nedávno i s malým synem nafotila promo fotky.

A jaký je Tomáš Řepka, který má pověst rebela, vlastně otec?

„Velice mi se vším pomáhá, umí se o děti krásně postarat a já jsem s ním moc šťastná,“ míní modelka, která společně s partnerem dorazila na narozeninový mejdan do Letňan.

Druhé mateřství se podle Vlaďky liší od prvního. „U toho druhého dítěte už je to jiné, člověk je vnímavější, je starší a už některé věci prostě bere jinak,“ míní modelka, která byla nadšena z exhibice létání ve větrném tunelu.

Tu si prohlédla spolu s Tomášem na akci, která se konala u příležitosti 24. narozenin modelky modelky Hanky Svobodové, jež je rovněž známá jako bývalá přítelkyně Leoše Mareše.

S oslavenkyní Hankou Svobodovou

Na párty pár kvůli zajištění hlídání dětí dorazil až později, přesto si ho užil a okamžitě byl v zájmu novinářů a fotografů. Zatímco ostatní celebrity holdovaly drinkům z vodky, Erbová zůstala u minerálky.

„Moc se mi tu líbí, ta osvětlená vířivka na terase opravdu nemá chybu,“ prozradila Erbová, která začátkem listopadu chystá v divadle Hybernia charitativní akci pro nadaci Rakovina věc veřejná.

Foto: Goral

Velký rozhovor s Vlaďkou a fotky jejích dětí naleznete zde: Vlaďka Erbová: „Jsem taková ta matka lvice...“

ČTĚTE TAKÉ:
Kamarádství s benefity

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Pomeje: Manželství s Bartošovou byl obrovský omyl. Třetí svatba už ale určitě klapne!

Doporučujeme

Články odjinud