Vojtko po rozchodu s Libuškou Vojtkovou: Hubnu i kvůli holkám

Vojtko po rozchodu s Libuškou Vojtkovou: Hubnu i kvůli holkám

Zpěvák Marian Vojtko (38) hubne. A to tak, že drasticky. Ty tam jsou pivní hody i slastné přejídání. "Přes prázdniny jsem si dopřával, pak jsem se ale vrátil zpět ke svým rolím v divadle a ouha. Nevešel jsem se do kostýmů," prozradil Korzu Marian.

"Hlavně v tom pro muzikál Kat Mydlář jsem byl pořádně nabouchaný. A tak jsem si řekl dost, upravil jsem jídelníček a začal tvrdě cvičit. Pětikilová nadváha se pozvolna scvrkává, i když, pravda, jde to ztuha."

Jak ale hned vzápětí dodal, cvičí nejen kvůli kostýmům, ale i kvůli perspektivním partnerkám. Přece jen, jak tvrdí, pohled na vypracované tělo je mnohem lepší, než když se na rande přivalí hora špeků. A navíc, prý mu i kolegyně z divadla bez uzardění vmetly do tváře, že by se sebou měl něco dělat.

"Vzal jsem si všechny výtky k srdci. Těžko někoho uchvátíte dmoucím se pupíkem. Chodím, tři až pětkrát týdne do posilovny a makám, až se ze mě kouří. Donedávna jsem si nedovedl představit, že se budu takhle honit, ale nouze i mě, stejně jako Dalibora, naučila housti," dodal se smutným úsměvem Vojtko.


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud