S dcerou Viviem a synem Frederikem

S dcerou Viviem a synem Frederikem

Monica Babišová chodí vždy upravená
Monica Babišová díky štíhlým nohám si může dovolit i krátké sukně
Monica Babišová má ráda modrou barvu
Monica Babišová
11
Fotogalerie

Vše o svatbě Moniky Babišové. Díky čemu vypadá i ve 43 tak skvěle?

Dnes je pro Moniku Babišovou den D. Na Čapím hnízdě se bude vdávat. Nevěsta bude v bílém, prstýnky budou z bílého zlata, Monika ho bude mít vyzdobený diamanty. Na svatbu by mělo dorazit 200 hostů.

Možná vás mate stejné příjmení, ale Monika přijala jméno svého partnera Babiše kvůli dětem, i když se za něj nevdala. Dnes si tak Monika Babišová (43) bere poprvé Andreje Babiše (62), i když pár je spolu už 23 let. Není to však pro ně první svatba v životě, Babiš si poprvé vzal spolužačku z gymnázia Beatu, s níž má dceru Adrianu a syna Andreje. Vdaná byla také Monika. V devatenácti letech si vzala o tři roky staršího přítele. Monika má s Andrejem dvě děti, dceru Vivien (17) a syna Frederika (13).

Svatba se poslední červencový víkend koná na Čapím hnízdě, přijít by mělo 200 hostů, svatební noc novomanželé Babišovi stráví na farmě, jak uvedl server Lidovky. cz, líbánky však zatím neplánují.

Příprava svatby byla na Monice, která ji svěřila profesionálům, ale i tak přiznala, že je z ní nervózní, protože je puntičkářka a chce, aby vše bylo podle jejích představ.

Podívejte se na fotky Moniky v galerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Nevěsta bude v bílých šatech, které ušila zahraniční módní návrhářka, jejíž jméno Monika zatím neprozradila. Nalíčí ji vizážistka Ivana Tokárska, která má na starosti make-up při foceních pro světové módní magazíny, účes zase vytvoří dvorní kadeřník Leoše Mareše Martin Marty Tyl. Svatební prstýnky budou z bílého zlata, Moničin prsten doplní diamanty, zdobit je budou iniciály novomanželů a datum svatby. Prstýnky si pár nechal zhotovit v klenotnictví Graff. O jídlo se postará šéfkuchař Ladislav Douša z farmy.

Bílé šaty si nevěsta rozhodně může dovolit, i když je jí už 43, postavu má stále jako holčička a směle se může srovnávat se štíhlými modelkami. Má štíhlé nohy a útlý pas. Jak sama říká, v mládí sportovala, hrála basket, dnes ale příliš podle svých slov nesportuje, na chození do fitness ji údajně neužije. V Česku prý hodně jezdí autem, více pohybu má v zahraničí.

Na první pohled to tedy vypadá, že svůj vzhled má zadarmo, ale Monika si moc dobře uvědomuje, že po čtyřicítce musí o svůj vzhled pečovat. Chodí vždy upravená, skvěle nalíčená, v krásných šatech s výraznými doplňky. Díky manželovým příjmům si může dovolit nakupovat v Pařížské ulici v Praze.

Doporučujeme

Články odjinud