Maminka.czSlavní rodiče

Všechno nejlepší, malá princezno Charlotte!

Iva Endrychová 2.  5.  2016
Je to již rok, kdy se Kate a Williamovi narodila dcerka Charlotte Elizabeth Diana. S jejími fotkami rodina šetří a na veřejnost je pouští jen sporadicky. Zajímavostí je, že zatím všechny veřejné fotila sama Kate.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ani aktuální snímky nejsou výjimkou. Kate tyto momentky pořídila v rodinném sídle Anmer Hall v Norfolku. Snímek ze zahrady zachycuje malou princeznu při prvních krůčcích, ostatní jsou fotografie z domu a zachycují roztomilou princezničku při hraní si.

Klepněte pro větší obrázek

Královský palác je zveřejnil u příležitosti jejích prvních narozenin. „Vévoda i vévodkyně se s vámi chtějí podělit u příležitosti princezniných prvních narozenin o radostné rodinné chvilky,“ je napsáno pod fotografiemi na oficiálním palácovém účtu na Instagramu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Je jasné, že i z malé princezničky se stane módní ikona, tak jako z jejího staršího brášky George a z maminky. Už nyní má mašli ve vlasech vždy perfektně sladěnou s oblečením.

Tak si milá Charlotko své první narozeniny řádně užij.

Témata: Slavní rodiče, Módní ikona, Královský palác, Ikona, Vévoda, Princ, Anmer Hall, Charlotte, První narozeniny, NEJ, Norfolk