William a Catherine si na líbánky nechali dovézt kapustu a ančovičky

William a Catherine si na líbánky nechali dovézt kapustu a ančovičky

Princ William (28) a princezna Catherine (29) si do tropického ráje, kde tráví líbánky, dali dovézt z Anglie pár drobností, bez kterých by to prostě nebylo ono.

Novomanželé sestavili nákupní seznam, na kterém figuruje mimo jiné luxusní šampaňské Dom Pérignon, ale i jablka Granny Smith, čerstvý smetanový sýr Philadelphia, kapusta, maliny a ančovičky.

Jsou již od 10. května na líbánkách na jednom ze seychelských ostrovů, vracet se do Velké Británie budou kolem 20. května, ale i tak se starají, aby se jim po domově nestýskalo.

"Je to tropický ráj, ale jak William, tak Kate chtěli mít s sebou trochu chuti domova... Koneckonců, člověk nemůže být živ jen langustami. Požádali proto o pár tradičních anglických produktů jako jsou sýr Philadelphia a jablka Granny Smith. Ale neodpírají si ani luxus," řekl jeden z jejich známých reportérům listu The Sun.

Přesné místo, kde novomanželé tráví první dny svého manželství, je sice drženo v tajnosti, ale předpokládá se, že jsou na Seychelách ve vile, jejíž nájem stojí kolem 4000 liber (cca 112 000 Kč) za noc.

"Tento ostrov je velmi oblíbený u celebrit, které chtějí naprostý luxus, ale také zaručené soukromí. Všichni, kdo tam pobývají, jsou na líbánkách, takže Williama a Kate nebude nikdo rušit. Budou moci odpočívat v soukromí. Není tam moc co dělat, ale právě o to jde," dodal zdroj.

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

POŠLETE SVŮJ PŘÍBĚH
Staňte se přispěvatelkami Dama.cz a vyhrajte luxusní kosmetický balíček!

Doporučujeme

Články odjinud